Rekisteröityminen

Rekisteröidy varausohjelman käyttäjäksi

Rekisteröityminen varaus.parainen.fi-ohjelmaan

Sinun on rekisteröidyttävä henkilökohtaisesti ohjelman käyttäjäksi, jotta pystyt käyttämään ohjelmaa ja tekemään varaustiedusteluja. Tämä koskee henkilökohtaisia varauksia (esim. venepaikkavaraukset) tai esimerkiksi yhdistyksen, yrityksen tai koulun nimissä tehtäviä varauksia. Henkilökohtaisen rekisteröitymisen jälkeen sinut liitetään yhdistykseen, kouluun, yritykseen tai muu toiminta, niin että varaus menee oikean toiminnon nimiin.

Yksi henkilö voi toimia useamman eri toimijan nimissä. Esimerkiksi yksi ja sama henkilö voi tehdä varauksia Varaus ry:n, Paraisten peruskoulun ja Varaus Oy:n nimissä. Kun rekisteröitynyt ja yhteen tai useampaan toimijaan liitetty käyttäjä jatkossa tekee varaustiedustelun, hän voi valita, minkä toimijan nimissä (yhdistys, koulu, yritys ym.) hän kulloinkin tekee tiedustelun.

Jos varaustiedustelu koskee uutta yhdistystä, yritystä, koulua tai muuta toimijaa, jonka tietoja ei vielä ole varausohjelmassa, tarvitsemme ensin tiedot toimijasta. Tiedot antaa varauksen tekevä tai järjestön toiminnasta vastaava henkilö. Varausohjelman pääkäyttäjä (admin) rekisteröi yhdistyksen, yrityksen, koulun tai muun toimijan tiedot järjestelmään. Näin toimitaan siksi, että hinnoittelu ja laskutustiedot menisivät oikein.


Rekisteröityminen lyhyesti:

1. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy ohjelman käyttäjäksi klikkaamalla Varaukseni ja valitsemalla Rekisteröidy. Seuraavilla kerroilla valitse Kirjaudu sisään.

2. Liitä itsesi yhdistyksen, yrityksen, koulun tai muun toimijan yhteyshenkilöksi ilmoittamalla asiasta pääkäyttäjälle tästä.

3. Ilmoita yhdistyksen, yrityksen, koulun tai muun toimijan tiedot pääkäyttäjälle tästä.


Henkilötietosi on suojattu, sillä varaussivusto on suojattu SSL-salauksella (Secure Sockets Layer), mikä turvaa verkossa tapahtuvan tiedonsiirron. Tiedonsiirrossa käytetään uniikkia ja salattua yhteyttä muutoin kaikille avoimessa tietoverkossa. Mitä SSL on, lisätietoja SSL:stä tästä.